59 – Lieve vrouwen in hetzelfde schuitje

Het is wonderlijk om met de hele wereld hetzelfde mee te maken. Het virus heeft voor iedereen andere consequenties, maar we kunnen niet ontkennen dat het ons allemaal treft. Zit je in de theaterwereld, dan is opeens alle concurrentie weg. Het gevoel dat je wat mist. Dat je moet opboksen tegen de groten der aarde. Werkelijk niemand kan of mag iets doen. En soms is het heel leuk om te zien hoe belangrijk publiek is. De grootste grapjassen hebben we op tv vallen door de mand zien vallen, toen ze zonder zalen vol lachebekjes leuk moesten zijn. Dat gaat namelijk niet zo makkelijk.

Dat geldt op een andere manier ook voor Paulette en mij. Vuile Huichelaar kan helemaal niet bestaan zonder grote groepen geweldig leuke vrouwen die zich volledig laten gaan. Het theater gaat dan met ons allemaal erin een beetje vliegen.

Gelukkig hebben Paulette en ik elkaar en lachen we samen heel wat af. We hadden besloten om elke dag contact te hebben met elkaar en/of met jullie. Onze types, onszelf, onze oude filmpjes; we wilden gewoon jullie niet kwijtraken.

Het was geweldig om jullie reacties te lezen en te ervaren hoe het is om helemaal vanuit je eigen huis contact te leggen. Het viel ons helemaal niet tegen. We vonden het zelfs hartstikke leuk! Gelukkig gaan we heel langzaam en voorzichtig weer een beetje naar buiten. Zoals jullie misschien hebben gezien, zochten Paulette en ik elkaar weer op. Eerst in de buitenlucht, op het strand en op straat, maar nu hebben we zelfs weer bij elkaar in de auto gezeten. Als alles goed gaat, gaan we jullie in het komende theaterseizoen ook weer zachtjesaan ontmoeten. Helaas niet met honderden tegelijk, maar jullie kennende, verspreiden jullie zo veel positieve energie, dat we met wat meer ruimte tussen de stoelen ook een vol gevoel krijgen. Wij kunnen niet wachten.

Heel veel sterkte gewenst en hopelijk tot gauw!

Xxx

Saskia

2 Replies to “59 – Lieve vrouwen in hetzelfde schuitje”

  1. Lieve Marian,
   We wilden altijd al optreden hoor, maar het mocht helaas niet. Alles afgezegd. Binnenkort zetten we de speellijst op Facebook en de website, dus hou dat in de gaten!
   Groetjes,
   Saskia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.