Wie

Voor vrouwen die ons nog niet kennen:

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen werken al samen sinds ze elkaar leerden kennen op de Academie voor Kleinkunst in 1983. Ze hebben elkaar nooit meer los gelaten en laten een spoor van diverse theaterprogramma’s achter.

Begonnen als de groep De Meisjes met Stuck with a Fantasy, meteen beloond met een Zilveren Harp en via de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, Koos Mark Big Band, Het Eurovisie Songfestival en alle televisie-programma’s die daarbij hoorden, maakten ze furore als de groep Mrs Einstein.

Inmiddels zijn ze sinds 2008 met de ‘niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show’ Vuile Huichelaar op tournee.

Na het grote succes van de zes eerdere programma’s én een geweldige kerstshow blíjven duizenden vrouwen in het land (en een enkele man) vragen om méér.

Corona gooide roet in het eten voor de geplande tournee van Mrs Einstein en hun Country voor Dummies, maar de koninginnen van het meezingcabaret staan hun vrouwtje en gaan op pad met
Het feest kan beginnen!

Een café chantant met een live striptease en de mooiste meezingliedjes om naar te luisteren. Komt allen in kleine getale om te genieten van klassiekers uit Huichelaar 1, 2 en 3!!!