17 – Hallo zangzusters

Hallo zangzusters,

Hier weer even een bericht uit het Amsterdamse. Ik ben net terug van een kleine trip naar New York en zit nu midden in de nacht te schrijven, omdat ik mijn ritme nog niet helemaal terug heb! Ik heb wederom genoten. Ik ben een echt stadsmens en kan enorm genieten van drukte, hysterie en heel veel gedoe. De energie die daar overal voelbaar is, laat mij woeste plannen maken. Mag ik even een droom met jullie delen?
Ik zou Vuile Huichelaar heel graag in een Amerikaanse versie in New York spelen. Er is daar nog geen sing-along show en ik kan me zo voorstellen dat in de stad waar iedereen die als serveerster werkt eigenlijk danser, zanger, acteur is, men heel graag in zingen zou willen uitbarsten zoals wij dat al een tijdje doen!
Maar nu ben ik weer thuis in een rustig Amsterdam. Mijn straat met Lindenbomen ruikt heerlijk en zelfs met een oorverdovende verbouwing van de buren is het hier ontzettend stil. En dan kan het zo maar gebeuren dat ik midden in de nacht wakker word en aan jullie denk. Vandaar deze brief.
Ik heb trouwens ook nog echt nieuws. De nieuwe speellijst staat op de site. En dat is hartstikke leuk, maar juich niet te vroeg, want het gaat hier niet om een nieuw programma, maar om Vuile Huichelaar 2. Dat gaan we nog zo’n 50 keer spelen. Ongelooflijk dat jullie zo veel reclame hebben gemaakt voor ons! Anders was dit nooit gelukt. Ik kan me er al weer intens op verheugen. Het lijkt alsof het seizoen voorbij is, maar we hebben nog twee grote shows te gaan: 17 juni in Apeldoorn en 25 juni in Openluchttheater
Caprera in Bloemendaal. Dat laatste optreden wordt wel heel bijzonder,want dat is buiten! Heerlijk met een drankje en een hapje op de tribune zitten en meezingen. Dat lijkt mij persoonlijk wel wat. We hebben het eerder meegemaakt in Soest en dat was ook al zo’n aparte ervaring. Heel anders dan in een schouwburg. Dus vriendinnen verzamelt u en komt allen voor een avondje zingen onder de sterren naar het prachtige Bloemendaal. Daar wordt natuur en theater gecombineerd; zingen en swingen in de frisse lucht. New York moet dan nog maar even wachten. We zijn hier nog lang niet klaar!
Kus,
Saskia.