50 – Lieve schatten!

Lieve schatten!

We kunnen opgelucht ademhalen, want na een try-out periode vol onzekerheid en wijzigingen in repertoire en tekst is het een feit:
De Vijfde van Vuile Huichelaar is weer een heeeeerlijke show geworden!
Daar zijn natuurlijk weer de nodige toestanden voor nodig geweest, want het was heel gek: jullie vonden de show leuk en Paulette en ik waren niet tevreden. Dus we hebben doorgezet tot alle partijen tevreden waren en nu gaan we met zoooooooo veel plezier weer op pad! We verheugen ons iedere keer weer op jullie reacties. We maken er met z’n allen echt een feest van. En een feest lijkt eenvoudig, maar is het niet. Want het vraagt om inspanning van iedereen. Denk maar aan je eigen verjaardagsfeest; als de visite gaat zitten wachten tot het leuk wordt, kan je lang wachten. Je moet er allemaal induiken.
Nou dat doen we. En dat is heerlijk en we gaan allemaal moe maar met vernieuwde energie naar huis.
En dat kan ik wel gebruiken. Mijn zoon is namelijk voor een half jaar op stage in Hong Kong…
Mijn hemel wat is dát ver.
Hij is nu 4 dagen weg en het bevalt me nog niks. Niet dat ie heel veel thuis was toen ie nog in Amsterdam om de hoek woonde, maar de afstand voelt nu echt onoverbrugbaar. En er was iets met
zijn visum, hij moest overstappen en rennen om z’n volgende vlucht te halen, hij heeft een kamer ter grootte van een cel voor een megabedrag aan huur en ligt met z’n voeten buiten het te kleine bed. Dat verscheurt me allemaal. Ik wil de controle houden. Altijd en overal. En dat nekt me. Want het leven is niet anders dan genieten van het moment en dan los laten. Nou ik kan jullie zeggen dat ik daar geen ster in ben. Ik slaap ook verschrikkelijk slecht. Ik heb het idee dat ik mezelf opnieuw moet uitvinden. En dat doe ik dan het liefste ‘s nachts. Die donkere nacht met een licht snurkende man naast me. Help.
Gelukkig zijn er veel vrouwen met mij die hetzelfde ondergaan. En die gaan ook vrolijk voorwaarts. En die steunen mij met boeken, wijntjes, slaapadviezen en pillen.
Oh wat hou ik toch van vrouwen! En ik ben nu een weekje vrij en probeer mijn uitgerekte zenuwgestel weer in vorm te boetseren tot ik weer fijn met Paulette in de auto stap, nieuwe avonturen tegemoet. Om te beginnen dinsdag 21 februari in de schouwburg in Gouda. Dat is een fikse zaal en er komen nu al zo’n 700 vrouwen, dus dat dat een feest wordt, mag duidelijk zijn. Maar er volgen nog zo’n dertig theaters, dus we zien elkaar lieve leuke vrouwen!. Ik verheug mij er op.
Kus,
Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.